1SMB5943B-13

Произвођачки број
1SMB5943B-13
Категорије
ESD Suppressors / TVS Diodes
РоХС
Датасхеет
Опис
ESD Suppressors / TVS Diodes 3.0 PWR Zener Diode 53.2 to 58.8 1.3kOhm

Латест Ревиевс

all exactly and work. радиолюбителя useful set to, thank you)

packed pretty good, all is ok,-seller.

High Quality driver, works excellent. It came to Moscow for 7 days.

The timer is running. 10 PCS. Packed properly.

I received the product right, thank you very much 2018/12/03 ★★★★★

Повезане кључне речи за 1SMB

 • 1SMB5943B-13 Интегратед
 • 1SMB5943B-13 РоХС
 • 1SMB5943B-13 ПДФ Датасхеет
 • 1SMB5943B-13 Датасхеет
 • 1SMB5943B-13 Парт
 • 1SMB5943B-13 Буи
 • 1SMB5943B-13 Дистрибутер
 • 1SMB5943B-13 ПДФ
 • 1SMB5943B-13 Саставни део
 • 1SMB5943B-13 ИЦс
 • 1SMB5943B-13 Довнлоад ПДФ
 • 1SMB5943B-13 Довнлоад датасхеет
 • 1SMB5943B-13 Снабдевање
 • 1SMB5943B-13 Добављач
 • 1SMB5943B-13 Цена
 • 1SMB5943B-13 Лист са подацима
 • 1SMB5943B-13 Слика
 • 1SMB5943B-13 Пицтуре
 • 1SMB5943B-13 Инвентар
 • 1SMB5943B-13 акција
 • 1SMB5943B-13 Оригинал
 • 1SMB5943B-13 Најјефтинији
 • 1SMB5943B-13 Одлично
 • 1SMB5943B-13 Леад фрее
 • 1SMB5943B-13 Спецификација
 • 1SMB5943B-13 Хот офферс
 • 1SMB5943B-13 Бреак Прице
 • 1SMB5943B-13 Технички подаци